Kruidige farfalle
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Kook ondertussen de broccoli in 8 min. beetgaar. Snijd de filetlapjes in reepjes en bestrooi ze met de kruidenmix en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar.
Doe ondertussen de paprika en crème fraîche in een steelpan en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Zet de pan op middelhoog vuur en verwarm de saus 3 min. tot tegen de kook. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus en het vlees erop. Lekker met in stukjes gescheurde blaadjes basilicum. Serveer met de broccoli.
Kruidige farfalle
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Kook ondertussen de broccoli in 8 min. beetgaar. Snijd de filetlapjes in reepjes en bestrooi ze met de kruidenmix en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar.
Doe ondertussen de paprika en crème fraîche in een steelpan en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Zet de pan op middelhoog vuur en verwarm de saus 3 min. tot tegen de kook. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus en het vlees erop. Lekker met in stukjes gescheurde blaadjes basilicum. Serveer met de broccoli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g farfalle
500 g broccoli
1 schaal filetlapjes a la minute
2 el Toscaanse kruidenmix
2 el olijfolie
1 pot gegrilde paprika
1 bekertje crème fraîche
Dit heb je nodig
staafmixer