Witlof met geitenkaas en ham
bewaar
bewaar

Witlof met geitenkaas en ham

Witlof uit de oven maar nét even anders: met geitenkaas en rauwe ham.

20 min. bereiden / 20 min. oventijd / 5 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de onderkant van de stronken witlof. Kook het lof 3 min. in een pan met water. Laat goed uitlekken, halveer in de lengte en verwijder de harde kern. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

Leg de plakken serranoham op het werkblad. Halveer de plakken kaas. Verdeel de geitenkaas over de ham. Leg de halve stronken witlof in het midden en bestrooi met de gedroogde tijm. Vouw de ham en kaas om het witlof. Laat in ca. 20 min. in de oven goudbruin worden

combinatietipLekker met aardappelpuree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witlof met geitenkaas en ham

Witlof uit de oven maar nét even anders: met geitenkaas en rauwe ham.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig