Broodje geitenkaas
Aan de slag
Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften. Leg de kaas in dubbelgevouwen plakken op de broodjes. Snijd de wortel in reepjes en tomaten in 8 partjes. Garneer met flinke toef wortelreeppjes en tomaat. Leg de bovenste helft van het broodje er schuin op.
Broodje geitenkaas
null personen
235 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften. Leg de kaas in dubbelgevouwen plakken op de broodjes. Snijd de wortel in reepjes en tomaten in 8 partjes. Garneer met flinke toef wortelreeppjes en tomaat. Leg de bovenste helft van het broodje er schuin op.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 meergranenbroodjes
4 el yoghurtmayonaise
50 g jonge bladsla
4 plakken geitenkaas jong belegen 50+
75 g peen julienne
1 tomaat