Rodekool met appel en worstjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Vet de ovenschaal in met de boter. Bestrooi met de kaneel. Snijd de appel in parten en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in kleine blokjes en meng met de rodekool in een kom.
Roer de poedersuiker door de azijn en meng door de kool. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel dit mengsel over de schaal. Verdeel de röstirondjes erover en leg de worstjes erop. Zet ca. 40 min. in de oven. Keer de worstjes na 20 min.
Rodekool
Instructievideo - 03:06 min.
Rodekool met appel en worstjes
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
10 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Vet de ovenschaal in met de boter. Bestrooi met de kaneel. Snijd de appel in parten en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in kleine blokjes en meng met de rodekool in een kom.
Roer de poedersuiker door de azijn en meng door de kool. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel dit mengsel over de schaal. Verdeel de röstirondjes erover en leg de worstjes erop. Zet ca. 40 min. in de oven. Keer de worstjes na 20 min.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
20 g boter
1 tl gemalen kaneel
1 appel
½ rodekool
2 tl poedersuiker
2 el rodewijnazijn
1 zak röstirondjes
1 schaal gekruide worstjes
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 30 cm