Geroerbakte broccoli en oesterzwammen
Gezouten cashewnoten geven dit snelle vegagerecht een lekkere bite.
Aan de slag
Breng in een pan het water aan de kook. Voeg de rijst toe en kook afgedekt in ca. 10 min. gaar. Snijd intussen de bosuitjes schuin in stukken van ca. 2 cm. Verdeel de broccoli in kleinere roosjes. Veeg de oesterzwammen schoon en halveer ze.
Verhit de roerbakolie in een wok. Schep de bosui, broccoli en oesterzwammen erdoor en bak ca. 3 min al omscheppend. Voeg de sojasaus en het water toe en laat de groenten in nog ca. 4 min. gaar worden. Schep de cashewnoten door de groente. Schep de rijst in wijde kommen en schep de roergebakken groente erdoor.
Geroerbakte broccoli en oesterzwammen
Gezouten cashewnoten geven dit snelle vegagerecht een lekkere bite.
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng in een pan het water aan de kook. Voeg de rijst toe en kook afgedekt in ca. 10 min. gaar. Snijd intussen de bosuitjes schuin in stukken van ca. 2 cm. Verdeel de broccoli in kleinere roosjes. Veeg de oesterzwammen schoon en halveer ze.
Verhit de roerbakolie in een wok. Schep de bosui, broccoli en oesterzwammen erdoor en bak ca. 3 min al omscheppend. Voeg de sojasaus en het water toe en laat de groenten in nog ca. 4 min. gaar worden. Schep de cashewnoten door de groente. Schep de rijst in wijde kommen en schep de roergebakken groente erdoor.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 ml water
125 g pandanrijst
3 bosuien
300 g koelverse broccoliroosjes
150 g oesterzwammen
3 el oosterse roerbakolie
2 el sojasaus
400 ml water
150 g gezouten cashewnoten