Haring-komkommertartaar
Aan de slag
Snijd de haringen en augurken in blokjes van een 1/2 cm (brunoise). Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd in blokjes van een 1/2 cm.
Meng de haring met de uitjes uit de verpakking, de augurk, komkommer, mayonaise en crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout.
Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla. Neem 4 mooie bladeren uit het hart van de krop, verdeel over 4 borden en schep de haringtartaar erin. Lekker met wat fijngesneden bieslook.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Haring-komkommertartaar
null personen
110 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de haringen en augurken in blokjes van een 1/2 cm (brunoise). Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd in blokjes van een 1/2 cm.
Meng de haring met de uitjes uit de verpakking, de augurk, komkommer, mayonaise en crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout.
Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla. Neem 4 mooie bladeren uit het hart van de krop, verdeel over 4 borden en schep de haringtartaar erin. Lekker met wat fijngesneden bieslook.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Hollandse nieuwe haring
4 kleine zoetzure augurken
½ komkommer
1 el mayonaise
1 el crème fraîche
1 kropsla