Haring-komkommertartaar
bewaar
bewaar

Haring-komkommertartaar

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de haringen en augurken in blokjes van een 1/2 cm (brunoise). Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd in blokjes van een 1/2 cm.

Meng de haring met de uitjes uit de verpakking, de augurk, komkommer, mayonaise en crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout.

Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla. Neem 4 mooie bladeren uit het hart van de krop, verdeel over 4 borden en schep de haringtartaar erin. Lekker met wat fijngesneden bieslook.

algemeenMaak van de rest van de sla en komkommer een Hollandse salade met een gekookt ei, fijngesneden ui en slasaus.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Haring-komkommertartaar

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig