Haring in tomaten-madeirasaus op brood
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sjalotjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Augurken in plakjes snijden. Olijven in ringetjes snijden. Sjalot, augurk, olijven en haring met saus mengen. Tot gebruik in koelkast zetten. Stokbrood in 4 stukken snijden. Elk stuk in lengte halveren. Stukken brood roosteren onder grill. Intussen komkommer wassen en in plakjes schaven. Komkommer mengen met dille en knoflooksaus en op smaak brengen met zout. Salade over vier borden verdelen. Stokbrood ernaast leggen. Haringmengsel over brood verdelen. Direct serveren.
Haring in tomaten-madeirasaus op brood
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sjalotjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Augurken in plakjes snijden. Olijven in ringetjes snijden. Sjalot, augurk, olijven en haring met saus mengen. Tot gebruik in koelkast zetten. Stokbrood in 4 stukken snijden. Elk stuk in lengte halveren. Stukken brood roosteren onder grill. Intussen komkommer wassen en in plakjes schaven. Komkommer mengen met dille en knoflooksaus en op smaak brengen met zout. Salade over vier borden verdelen. Stokbrood ernaast leggen. Haringmengsel over brood verdelen. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 sjalotjes
4 zoetzure augurken
100 g groene olijven zonder pit
2 potten Haring in Tomaten-madeirasaus
1 meergranenstokbrood
1 komkommer
2 theelepels gedroogde dille
5 eetlepels knoflooksaus