Olijventapenade op stokbrood
bewaar
bewaar

Olijventapenade op stokbrood

Budgetproof borrelen, maar wel heel feestelijk? Deze olijventapenade is je beste vriend.

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de baguette af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Giet ondertussen de olijven af. Ris de blaadjes van de takjes tijm en doe met de olijven en olijfolie in het bakje van de staafmixer. Pureer tot een gladde tapenade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de baguette in plakjes en besmeer met de tapenade.

algemeenGeen verse tijm? Gebruik 1 tl gedroogde tijm (potje 15 g).
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Olijventapenade op stokbrood

Budgetproof borrelen, maar wel heel feestelijk? Deze olijventapenade is je beste vriend.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig