Olijventapenade op stokbrood
Budgetproof borrelen, maar wel heel feestelijk? Deze olijventapenade is je beste vriend.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de baguette af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet ondertussen de olijven af. Ris de blaadjes van de takjes tijm en doe met de olijven en olijfolie in het bakje van de staafmixer. Pureer tot een gladde tapenade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de baguette in plakjes en besmeer met de tapenade.
Olijventapenade op stokbrood
Budgetproof borrelen, maar wel heel feestelijk? Deze olijventapenade is je beste vriend.
voorgerecht
null personen
335 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de baguette af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet ondertussen de olijven af. Ris de blaadjes van de takjes tijm en doe met de olijven en olijfolie in het bakje van de staafmixer. Pureer tot een gladde tapenade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de baguette in plakjes en besmeer met de tapenade.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 afbak Franse baguette
240 g groene olijven zonder pit
5 g verse tijm
5 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer met hakmolen