Gebakken kaas
bewaar
bewaar

Gebakken kaas

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.

Doe ondertussen de bloem in een diep bord en roer er 3 el water en de mosterd door. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Snijd de kaas in 4 gelijke plakken en verwijder de korsten. Haal de plakken door het bloemmengsel en vervolgens door het paneermeel.

Giet de aardappelen af, doe ze terug in de pan en laat tot gebruik uitdampen. Verhit 1 el olie in een wok en voeg de knoflook toe. Voeg direct daarna de spinazie in delen toe en laat al roerbakkend in 3 min. slinken. Giet af.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de kaas op hoog vuur 2 min. Keer halverwege. Serveer direct met de aardappelen en spinazie.

Aardappelen schillen

Instructievideo - 01:08 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig