Gebakken kaas
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
Doe ondertussen de bloem in een diep bord en roer er 3 el water en de mosterd door. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Snijd de kaas in 4 gelijke plakken en verwijder de korsten. Haal de plakken door het bloemmengsel en vervolgens door het paneermeel.
Giet de aardappelen af, doe ze terug in de pan en laat tot gebruik uitdampen. Verhit 1 el olie in een wok en voeg de knoflook toe. Voeg direct daarna de spinazie in delen toe en laat al roerbakkend in 3 min. slinken. Giet af.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de kaas op hoog vuur 2 min. Keer halverwege. Serveer direct met de aardappelen en spinazie.
Aardappelen schillen
Instructievideo - 01:08 min.
Gebakken kaas
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
Doe ondertussen de bloem in een diep bord en roer er 3 el water en de mosterd door. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Snijd de kaas in 4 gelijke plakken en verwijder de korsten. Haal de plakken door het bloemmengsel en vervolgens door het paneermeel.
Giet de aardappelen af, doe ze terug in de pan en laat tot gebruik uitdampen. Verhit 1 el olie in een wok en voeg de knoflook toe. Voeg direct daarna de spinazie in delen toe en laat al roerbakkend in 3 min. slinken. Giet af.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de kaas op hoog vuur 2 min. Keer halverwege. Serveer direct met de aardappelen en spinazie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g vastkokende aardappelen
3 el bloem
1 el grove mosterd
4 el paneermeel
250 g belegen kaas
6 el zonnebloemolie
1 teen knoflook
2 zakken spinazie