Snelle noedel-kippensoep met paksoi
Aan de slag
Ui pellen en in halve ringen snijden. Peper schoonmaken en in ringetjes snijden. Paksoi wassen en in brede repen snijden. In wok olie verhitten en ui en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Paksoi erdoor scheppen en al omscheppend laten slinken. Intussen kipfilet in reepjes snijden. Soep, 1 1/2 dl water, kip en mie aan paksoimengsel toevoegen. Aan de kook brengen en ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Koriander fijn hakken. Soep in twee wijde kommen scheppen. Koriander erover strooien.
Snelle noedel-kippensoep met paksoi
hoofdgerecht
null personen
455 kcal
12 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en in halve ringen snijden. Peper schoonmaken en in ringetjes snijden. Paksoi wassen en in brede repen snijden. In wok olie verhitten en ui en peper ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Paksoi erdoor scheppen en al omscheppend laten slinken. Intussen kipfilet in reepjes snijden. Soep, 1 1/2 dl water, kip en mie aan paksoimengsel toevoegen. Aan de kook brengen en ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Koriander fijn hakken. Soep in twee wijde kommen scheppen. Koriander erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
1 rode peper
1 struikje paksoi
2 eetlepels roerbakolie
100 g gegrilde kipfilet
1 zak verse Thaise kippensoep
50 g Chinese mie
½ zakje verse koriander
Dit heb je nodig
wok