Frittata met fusilli en Italiaanse groenten
Aan de slag
In pan water aan de kook brengen en fusilli in ca. 3 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Intussen in grote koekenpan met anti-aanbaklaag 1 eetlepel olijfolie verhitten, knoflook pellen en erboven uitpersen. Groenten toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Uit koekenpan scheppen. In kom eieren loskloppen met royaal peper en Parmezaanse kaas. Groenten en fusilli door eiermengsel scheppen. In zelfde koekenpan rest van olie verhitten en eiermengsel afgedekt ca. 3 minuten op laag vuur bakken. Frittata met behulp van groot bord omdraaien en andere zijde ca. 3 minuten op zacht vuur bakken. Frittata in punten snijden.
Frittata met fusilli en Italiaanse groenten
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan water aan de kook brengen en fusilli in ca. 3 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Intussen in grote koekenpan met anti-aanbaklaag 1 eetlepel olijfolie verhitten, knoflook pellen en erboven uitpersen. Groenten toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Uit koekenpan scheppen. In kom eieren loskloppen met royaal peper en Parmezaanse kaas. Groenten en fusilli door eiermengsel scheppen. In zelfde koekenpan rest van olie verhitten en eiermengsel afgedekt ca. 3 minuten op laag vuur bakken. Frittata met behulp van groot bord omdraaien en andere zijde ca. 3 minuten op zacht vuur bakken. Frittata in punten snijden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak verse fussilli pasta
2 teentjes knoflook
1 zak Italiaanse groentemix
4 eieren
0 (versgemalen) zwarte peper
½ zakje geraspte Parmezaanse kaas