Beschuitbol gevuld met ei
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Van bovenkant van beschuitbollen dun kapje afsnijden en broodjes uithollen tot op 1 cm van wand. Buitenkant dun bestrijken met olie, binnenkant bestrijken met pesto. Broodjes op bakplaat zetten. Plakjes champignon voorzichtig omscheppen met rest van pesto. Boven elk broodje ei breken. Champignons over broodjes verdelen. Kaas erover strooien en peper erboven malen. Broodjes in oven in 20-25 min. knapperig bakken.
Beschuitbol gevuld met ei
null personen
345 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Van bovenkant van beschuitbollen dun kapje afsnijden en broodjes uithollen tot op 1 cm van wand. Buitenkant dun bestrijken met olie, binnenkant bestrijken met pesto. Broodjes op bakplaat zetten. Plakjes champignon voorzichtig omscheppen met rest van pesto. Boven elk broodje ei breken. Champignons over broodjes verdelen. Kaas erover strooien en peper erboven malen. Broodjes in oven in 20-25 min. knapperig bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 beschuitbollen
1 eetlepel olijfolie
½ bakje verse bieslookpesto
6 kastanjechampignons
4 eieren
50 g geraspte belegen kaas
0 versgemalen zwarte peper