Beschuitbol gevuld met ei
bewaar
bewaar

Beschuitbol gevuld met ei

15 min. bereiden / 25 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Van bovenkant van beschuitbollen dun kapje afsnijden en broodjes uithollen tot op 1 cm van wand. Buitenkant dun bestrijken met olie, binnenkant bestrijken met pesto. Broodjes op bakplaat zetten. Plakjes champignon voorzichtig omscheppen met rest van pesto. Boven elk broodje ei breken. Champignons over broodjes verdelen. Kaas erover strooien en peper erboven malen. Broodjes in oven in 20-25 min. knapperig bakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Beschuitbol gevuld met ei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig