Kipchili
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes in 3 min. bruin. Bak de ui, komijn en paprika 2 min. mee.
Voeg de gepelde tomaten toe en duw ze met een spatel klein. Schep de bonen met saus erdoor en verwarm de chili nog 5 min.
Breng de kipchili op smaak met peper en zout en schep in 4 diepe borden. Serveer met de rijst.
Kipchili
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes in 3 min. bruin. Bak de ui, komijn en paprika 2 min. mee.
Voeg de gepelde tomaten toe en duw ze met een spatel klein. Schep de bonen met saus erdoor en verwarm de chili nog 5 min.
Breng de kipchili op smaak met peper en zout en schep in 4 diepe borden. Serveer met de rijst.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
2 el zonnebloemolie
300 g kipfilet
1 ui
2 tl gemalen komijnzaad
1 zak paprikamix
1 blik gepelde tomaten
2 blikken chilibonen