Biefstuk met pikante olie
bewaar
bewaar

Biefstuk met pikante olie

15 min. bereiden / 35 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de bol knoflook en verwijder eventuele losse velletjes. Doe de peper, 2 takjes rozemarijn en knoflook in een kleine steelpan. Schenk 150 ml olie erbij en zet 30 min. op heel laag vuur. De olie mag niet koken. Gebeurt dat wel, zet het vuur dan even uit.

Ris de naaldjes van het laatste takje rozemarijn en snijd ze fijn. Bestrooi de biefstuk met peper, zout en de gesneden rozemarijn en bestrijk met 3 el olie. Verhit de grillpan en gril de biefstukken 3-4 min. Keer halverwege. Houdt u van meer doorbakken, gril ze dan langer. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten op een bord onder een deksel of aluminiumfolie. Snijd de biefstuk in plakjes en serveer met de pittige olie om het vlees in te dippen.

algemeenRozemarijn is ook lekker bij rosbief. Kijk voor recepten op ah.nl/allerhande.

Vlees grillen

Instructievideo - 00:39 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk met pikante olie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig