Gestoofde venkel
Met kappertjes en kaas; weinig ingrediënten, veel smaak.
Aan de slag
Breng het water aan de kook met het bouillontablet. Snijd ondertussen de venkel in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan, voeg de venkel toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Voeg de bouillon toe en laat 10 min. op laag vuur stoven met de deksel op de pan. Laat de kappertjes uitlekken. Schep de kappertjes door de venkel en schaaf de kaas er vlak voor het serveren over.
Venkel snijden en bereiden
Instructievideo - 01:54 min.
Gestoofde venkel
Met kappertjes en kaas; weinig ingrediënten, veel smaak.
bijgerecht
null personen
120 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng het water aan de kook met het bouillontablet. Snijd ondertussen de venkel in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan, voeg de venkel toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Voeg de bouillon toe en laat 10 min. op laag vuur stoven met de deksel op de pan. Laat de kappertjes uitlekken. Schep de kappertjes door de venkel en schaaf de kaas er vlak voor het serveren over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 ml kraanwater
¼ kippenbouillontablet
2 venkelknollen
2 el traditionele olijfolie
50 g kappertjes
50 g Pecorino Romano