Frozen margarita (zonder triple sec)
bewaar
bewaar

Frozen margarita (zonder triple sec)

Een ijskoude mix van suiker, limoen, tequila en een randje zout.

15 min. bereiden / 4 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Breng 150 ml water met de suiker aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en laat nog 5 min. op laag vuur inkoken. Laat de suikerstroop afkoelen.

Rasp de groene schil van 2 schoongeboende limoenen en pers 4 vruchten uit. Voeg het rasp en sap toe aan de suikerstroop. Doe het mengsel in de metalen bak en zet in de vriezer. Laat 4 uur bevriezen. Roer elke 30 min. los met een vork, zodat er ijsschaafsel ontstaat.

Snijd de laatste limoen in parten. Strooi het zout op een bordje. Bestrijk de rand van de glazen met het partje limoen en dip de rand in het zout. Verdeel het ijs en de tequila over de glazen. Garneer elke margarita met 1 partje limoen. Versier met een feestelijk rietje.

algemeenAlcoholvrij. Gebruik dan Bar-le-Duc mineraalwater citroen (fles 1.5 liter) in plaats van tequila.

Frozen margarita

Instructievideo - 02:35 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frozen margarita (zonder triple sec)

Een ijskoude mix van suiker, limoen, tequila en een randje zout.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig