Citrussalade met citroen sorbetijs
Aan de slag
Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de grapefruit, sinaasappels en citroen. Snijd de partjes vruchtvlees los van de vliezen, zodat u het vruchtvlees er gemakkelijk met uw mes tussenuit kunt wippen. Doe de citruspartjes in een kom. Schep om met de poedersuiker en verdeel over de glazen.
Schep in elk glas 1 bol citroenijs. Lekker met een paar blaadjes verse munt.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Citrussalade met citroen sorbetijs
nagerecht
null personen
125 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de grapefruit, sinaasappels en citroen. Snijd de partjes vruchtvlees los van de vliezen, zodat u het vruchtvlees er gemakkelijk met uw mes tussenuit kunt wippen. Doe de citruspartjes in een kom. Schep om met de poedersuiker en verdeel over de glazen.
Schep in elk glas 1 bol citroenijs. Lekker met een paar blaadjes verse munt.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode grapefruit
2 perssinaasappels
1 citroen
3 el poedersuiker
4 bollen sorbetijs citroen
Dit heb je nodig
4 glazen