Broccoli-peultjessalade
Aan de slag
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en kook deze in 4 min. in water met zout beetgaar. Laat uitlekken en iets afkoelen. Kook ondertussen de bevroren peultjes 2 min. in kokend water met wat zout. Laat uitlekken en iets afkoelen.
Meng de tapenade met de lauwwarme groenten. Snijd de peterselie fijn en meng door de salade. Breng op smaak met peper. Lekker met pasta en gekruide worstjes.
Broccoli-peultjessalade
bijgerecht
null personen
145 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en kook deze in 4 min. in water met zout beetgaar. Laat uitlekken en iets afkoelen. Kook ondertussen de bevroren peultjes 2 min. in kokend water met wat zout. Laat uitlekken en iets afkoelen.
Meng de tapenade met de lauwwarme groenten. Snijd de peterselie fijn en meng door de salade. Breng op smaak met peper. Lekker met pasta en gekruide worstjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g broccoli
300 g diepvries sugarsnaps
100 g verse groene olijventapenade
20 g verse platte peterselie