Kikkererwtensalade
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een wok en bak de spinazie 1 1/2 min. Doe de spinazie in een zeef en laat uitlekken.
Verhit 1 el olie in dezelfde wok en bak de ui met het karwijzaad 3 min. Spoel ondertussen de kikkererwten af in een zeef en laat ze uitlekken. Doe de kikkererwten bij de ui en bak 3 min. mee. Haal de wok van het vuur, laat het afkoelen.
Meng alle ingrediënten met de bietjes en breng op smaak met peper, zout en het citroensap. Besprenkel met 2 el olie. Lekker met pitabroodjes gevuld met falafelballetjes.
Kikkererwtensalade
bijgerecht
null personen
295 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een wok en bak de spinazie 1 1/2 min. Doe de spinazie in een zeef en laat uitlekken.
Verhit 1 el olie in dezelfde wok en bak de ui met het karwijzaad 3 min. Spoel ondertussen de kikkererwten af in een zeef en laat ze uitlekken. Doe de kikkererwten bij de ui en bak 3 min. mee. Haal de wok van het vuur, laat het afkoelen.
Meng alle ingrediënten met de bietjes en breng op smaak met peper, zout en het citroensap. Besprenkel met 2 el olie. Lekker met pitabroodjes gevuld met falafelballetjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie
1 zak spinazie
2 rode uien
1 tl karwijzaad
1 blik kikkererwten
1 bak geraspte bietjes
1 citroen