Haringtartaar
bewaar
bewaar

Haringtartaar

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de haring in heel kleine stukjes. Voeg de sjalot en peper en zout toe aan de haring en schep om.

Zet de kookringen op 4 borden, verdeel de haring over de kookringen en druk aan. Verdeel de bietjes erover en druk aan. Houd 8 sprietjes bieslook apart en snijd de rest fijn. Meng de bieslook met de crème fraîche en verdeel over de 4 ringen. Bestrooi met het karwijzaad. Verwijder voorzichtig de kookringen. Snijd de achtergehouden bieslook in kleine stukjes. Garneer elk tartaartje hiermee. Lekker met roggebrood.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Haringtartaar

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig