Haringtartaar
Aan de slag
Snijd de haring in heel kleine stukjes. Voeg de sjalot en peper en zout toe aan de haring en schep om.
Zet de kookringen op 4 borden, verdeel de haring over de kookringen en druk aan. Verdeel de bietjes erover en druk aan. Houd 8 sprietjes bieslook apart en snijd de rest fijn. Meng de bieslook met de crème fraîche en verdeel over de 4 ringen. Bestrooi met het karwijzaad. Verwijder voorzichtig de kookringen. Snijd de achtergehouden bieslook in kleine stukjes. Garneer elk tartaartje hiermee. Lekker met roggebrood.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Haringtartaar
null personen
335 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de haring in heel kleine stukjes. Voeg de sjalot en peper en zout toe aan de haring en schep om.
Zet de kookringen op 4 borden, verdeel de haring over de kookringen en druk aan. Verdeel de bietjes erover en druk aan. Houd 8 sprietjes bieslook apart en snijd de rest fijn. Meng de bieslook met de crème fraîche en verdeel over de 4 ringen. Bestrooi met het karwijzaad. Verwijder voorzichtig de kookringen. Snijd de achtergehouden bieslook in kleine stukjes. Garneer elk tartaartje hiermee. Lekker met roggebrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakjes zoute haring
1 sjalot
1 schaal geraspte bietjes
1 bakje verse bieslook
1 beker crème fraîche
2 tl karwijzaad
Dit heb je nodig
4 kookringen (Ø 7 cm) of rond stukje karton omwikkeld met vershoudfolie