Broodje ratatouille
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, aubergine en courgette 5 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Voeg de tomaten en het basilicum toe. Houd een paar blaadjes basilicum achter voor garnering. Breng op smaak met peper en zout. Laat 10 min. op laag vuur pruttelen.
Snijd ondertussen het brood in 8 plakken. Verdeel over 4 borden en schep de nog warme ratatouille erop. Rasp de kaas erover, garneer met het achtergehouden basilicum en serveer direct. Lekker met een falafelburger.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Broodje ratatouille
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, aubergine en courgette 5 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Voeg de tomaten en het basilicum toe. Houd een paar blaadjes basilicum achter voor garnering. Breng op smaak met peper en zout. Laat 10 min. op laag vuur pruttelen.
Snijd ondertussen het brood in 8 plakken. Verdeel over 4 borden en schep de nog warme ratatouille erop. Rasp de kaas erover, garneer met het achtergehouden basilicum en serveer direct. Lekker met een falafelburger.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
1 ui
1 aubergine
1 courgette
2 tenen knoflook
1 blik tomatenblokjes
1 bakje verse basilicum
1 brood
100 g Cheddar 48+