Portugese kabeljauw met paprika
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook ze 15 min. in water met zout.
Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Bak de tomaten 3 min. mee. Voeg de paprika toe en bak 2 min. Snijd de vis in stukken. Bestrooi met peper en zout. Leg tussen de groenten. Stoof met de deksel op de pan op laag vuur in 8 min. gaar.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de ui in 8 min. goudbruin. Schep op een bord. Verhit 2 el olie in de pan en bak de aardappelen met wat zout in 5 min. goudbruin. Voeg de ui toe en bestrooi met de peterselie. Verdeel met de groenten met vis over 4 borden.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Portugese kabeljauw met paprika
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook ze 15 min. in water met zout.
Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Bak de tomaten 3 min. mee. Voeg de paprika toe en bak 2 min. Snijd de vis in stukken. Bestrooi met peper en zout. Leg tussen de groenten. Stoof met de deksel op de pan op laag vuur in 8 min. gaar.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de ui in 8 min. goudbruin. Schep op een bord. Verhit 2 el olie in de pan en bak de aardappelen met wat zout in 5 min. goudbruin. Voeg de ui toe en bestrooi met de peterselie. Verdeel met de groenten met vis over 4 borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
6 el olijfolie
2 tenen knoflook
4 tomaten
1 potje gegrilde paprika
300 g kabeljauwfilet
3 uien
½ bakje platte peterselie