Portugese salade met kip en peper
Aan de slag
Snijd de aardappelen in stukjes. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Laat iets afkoelen.
Snijd ondertussen de paprika in reepjes, de bosui in ringetjes en de kipfilet in plakjes. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Meng de aardappelen met de paprika, bosui, kipfilet, rode peper en peterselie.
Roer de knoflook door de mayonaise. Meng voorzichtig door de salade. Lekker met peultjes.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Portugese salade met kip en peper
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aardappelen in stukjes. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Laat iets afkoelen.
Snijd ondertussen de paprika in reepjes, de bosui in ringetjes en de kipfilet in plakjes. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Meng de aardappelen met de paprika, bosui, kipfilet, rode peper en peterselie.
Roer de knoflook door de mayonaise. Meng voorzichtig door de salade. Lekker met peultjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg pommes culinair
1 potje gegrilde paprika
1 zakje bosui
300 g gerookte kipfilet
1 rode peper
1 zakje peterselie
1 teen knoflook
3 el mayonaise