Risotto met kropsla en garnalen
bewaar
bewaar

Risotto met kropsla en garnalen

Bijzonder: verse kropsla door de warme risotto!

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de boter in een pan. Snipper ondertussen de ui en voeg toe. Fruit 3 min. Snijd de knoflook fijn en fruit 2 min. mee. Doe de rijst erbij en bak 3 min. mee tot de korrels glazig zijn. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg dan weer een scheut toe en ga zo door tot de rijst gaar is. Dit duurt ca. 20 min.

Scheur de slabladeren in stukken en voeg toe aan de risotto. Roer tot de sla net geslonken is en zet het vuur uit. Snijd de bieslook fijn en meng samen met de garnalen door de risotto. Breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer direct.

Risotto maken

Instructievideo - 04:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Risotto met kropsla en garnalen

Bijzonder: verse kropsla door de warme risotto!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig