Kabeljauwburger en pittige boontjes
bewaar
bewaar

Kabeljauwburger en pittige boontjes

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen en kook ze 6 min. Giet af, spoel koud onder stromend water en houd apart.

Snijd het steeltje van de rode pepers. Halveer de pepers in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Verhit 2 el olie in een wok en bak de peper, knoflook en het paprikapoeder 1 min. Voeg de tomatenblokjes en sperziebonen toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep af en toe om.

Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak de burgers op middelhoog vuur in 8 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Serveer met de rijst en boontjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauwburger en pittige boontjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig