Gefrituurde kibbeling
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 140 °C. Vul de frituurpan tot het juiste niveau met vloeibaar frituurvet en zet de thermostaat op 175 °C.
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Meng in een schaal met de radijs, sla en peen. Verdeel de slasaus erover, schep om en houd apart.
Frituur de kibbeling in 2 porties 4 min. Laat elke portie uitlekken, schep in een ovenschaal en houd warm in de oven. Frituur de aardappelballetjes in 2 porties 4 min. Schep in de andere ovenschaal en houd ook per portie warm in de oven.
Verdeel de kibbeling en aardappelballetjes over 4 borden en serveer met de salade.
Gefrituurde kibbeling
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 140 °C. Vul de frituurpan tot het juiste niveau met vloeibaar frituurvet en zet de thermostaat op 175 °C.
Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Meng in een schaal met de radijs, sla en peen. Verdeel de slasaus erover, schep om en houd apart.
Frituur de kibbeling in 2 porties 4 min. Laat elke portie uitlekken, schep in een ovenschaal en houd warm in de oven. Frituur de aardappelballetjes in 2 porties 4 min. Schep in de andere ovenschaal en houd ook per portie warm in de oven.
Verdeel de kibbeling en aardappelballetjes over 4 borden en serveer met de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 flacons frituurvet
1 komkommer
1 zak radijs
1 kropsla
250 g winterpeen
4 el slasaus
1 pak kibbeling
1 zak aardappelballetjes
Dit heb je nodig
frituurpan, 2 ovenschalen