Spaanse krielsalade
bewaar
bewaar

Spaanse krielsalade

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de krieltjes en kook ze in ruim water met zout in 15 min. gaar. Laat iets afkoelen.

Verwijder ondertussen het vel van de chorizo en snijd de worst in blokjes. Bak de chorizo in een koekenpan zonder olie of boter op laag vuur in 6 min. bruin. Laat afkoelen en bewaar de olie.

Meng de chorizo-olie met de azijn, ketchup en het sinaasappelsap. Meng de mais, paprika en chorizo door de krieltjes. Roer de zoetzure dressing voorzichtig door de salade.

algemeenOok lekker met salami, voor een iets mildere smaak.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaanse krielsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig