Limoen-sesam-gembervinaigrette
Aan de slag
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe de rasp en het sap in een kommetje en voeg de sesamolie, zonnebloemolie, gembersiroop en sojasaus toe. Klop met een garde tot vinaigrette. Lekker over een noedelsalade of gebakken garnalen.
Vinaigrette maken
Instructievideo - 00:34 min.
Limoen-sesam-gembervinaigrette
bijgerecht
null personen
110 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe de rasp en het sap in een kommetje en voeg de sesamolie, zonnebloemolie, gembersiroop en sojasaus toe. Klop met een garde tot vinaigrette. Lekker over een noedelsalade of gebakken garnalen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
2 tl sesamolie
3 el zonnebloemolie
2 el gembersiroop
1 el Japanse sojasaus