Rabarbermuffins
bewaar
bewaar

Rabarbermuffins

Rabarber + havermout = muffin!

20 min. bereiden / 10 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Halveer de rabarber en snijd ze in de lengte in 3 smalle repen. Snijd de repen in stukjes van 1 cm.

Snijd het vanillestokje in de lengte open, schraap met een mespunt het merg eruit en doe in een kom.

Voeg de basterdsuiker, het ei, de olie en melk toe aan het merg en klop met een garde tot een glad mengsel. Voeg de rabarber toe en roer door.

Zeef de bloem samen met het bakpoeder boven de kom. Voeg de havermout toe en schep met een houten lepel voorzichtig door het beslag. Doe de papieren vormpjes in de vorm en verdeel het beslag erover. Bestrooi met 2 el basterdsuiker en 1 tl havermout en bak in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Lekker!

Rabarbermuffins

Instructievideo - 02:09 min.

Rabarber bereiden

Instructievideo - 01:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rabarbermuffins

Rabarber + havermout = muffin!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig