Andijvierolletjes
Het is dat ze zo lekker zijn, anders zou het zonde zijn om de rolletjes aan te snijden!
Aan de slag
Schil en snipper de ui. Verhit de olie en fruit de ui 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul. Voeg de tomatenpuree en oregano toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Haal de bladeren andijvie van de krop af. Dompel de andijviebladeren 30 sec. in kokend water. Verdeel het gehakt over 8 bladeren en rol op. Lekker met aardappelpuree.
Blancheren
Instructievideo - 01:00 min.
Andijvierolletjes
Het is dat ze zo lekker zijn, anders zou het zonde zijn om de rolletjes aan te snijden!
bijgerecht
null personen
250 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil en snipper de ui. Verhit de olie en fruit de ui 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul. Voeg de tomatenpuree en oregano toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Haal de bladeren andijvie van de krop af. Dompel de andijviebladeren 30 sec. in kokend water. Verdeel het gehakt over 8 bladeren en rol op. Lekker met aardappelpuree.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
1 ui
300 g rundergehakt
70 g tomatenpuree
2 tl gedroogde oregano
1 stuk krop andijvie