Andijviesalade
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken en pel ze. Doe de gesneden andijvie in een schaal. Klop in een kom de olijfolie, azijn en mayonaise tot een dressing. Besprenkel de andijvie ermee. Snijd de eieren in parten en leg op de andijvie samen met de ansjovisfilets. Strooi de bosui over de salade. Lekker bij vissticks en gebakken aardappel.
Andijviesalade
bijgerecht
null personen
210 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken en pel ze. Doe de gesneden andijvie in een schaal. Klop in een kom de olijfolie, azijn en mayonaise tot een dressing. Besprenkel de andijvie ermee. Snijd de eieren in parten en leg op de andijvie samen met de ansjovisfilets. Strooi de bosui over de salade. Lekker bij vissticks en gebakken aardappel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
1 krop andijvie
3 el olijfolie
1 el wittewijnazijn
1 el mayonaise
1 blikje ansjovisfilets
1 zakje bosui