Kruidenboter met bieslook en dille
Aan de slag
Meng de bieslook en dille goed door de boter. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als u hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
algemeenOok fijngesneden peterselie of basilicum is lekker in een
kruidenboter.
Kruidenboter met bieslook en dille
bijgerecht
null personen
190 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Meng de bieslook en dille goed door de boter. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als u hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g gezouten boter
1 bakje bieslook
1 bakje dille