Kalkoen met aioli
bewaar
bewaar

Kalkoen met aioli

Spaans genieten met deze heerlijke dip. Liefst met een glaasje wijn erbij.

15 min. bereiden / 15 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Pers de citroen uit. Smelt de boter in een steelpan. Voeg het citroensap toe en laat afkoelen. Snijd de kalkoen in 12 plakken (3 stuks per persoon). Meng door het botermengsel en laat 15 min. afgedekt staan (de boter stolt weer, maar dat mag).

Besprenkel de bosui en de puntpaprika met de olie. Rooster de kalkoen en de puntpaprika in 6 min. gaar op de barbecue. Keer regelmatig. Rooster de bosui 3 min.

Snijd ondertussen de knoflook zeer fijn. Meng de citroenmayonaise met de knoflook en het paprikapoeder. Serveer de kalkoen met de aioli in een apart schaaltje.

Paprika's roosteren en ontvellen

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoen met aioli

Spaans genieten met deze heerlijke dip. Liefst met een glaasje wijn erbij.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig