Geitenkaas met vijgen in portsiroop
Aan de slag
In pannetje port en suiker aan de kook brengen, suiker al roerend oplossen. Vijgen wassen, aan port toevoegen en ca. 30 minuten zachtjes laten koken. Vijgen uit pan nemen en portmengsel op hoog vuur ca. 5 minuten laten inkoken. Laten afkoelen.
Geitenkaasjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en over vier borden verdelen. Vijgen ernaast scheppen. Portsiroop erover en ernaast scheppen.
Geitenkaas met vijgen in portsiroop
nagerecht
null personen
330 kcal
65 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
In pannetje port en suiker aan de kook brengen, suiker al roerend oplossen. Vijgen wassen, aan port toevoegen en ca. 30 minuten zachtjes laten koken. Vijgen uit pan nemen en portmengsel op hoog vuur ca. 5 minuten laten inkoken. Laten afkoelen.
Geitenkaasjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en over vier borden verdelen. Vijgen ernaast scheppen. Portsiroop erover en ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 ml rode port
100 g bruine basterdsuiker
4 verse vijgen
4 geitenkaasjes Betinne feuillette honing 45+