Notenrijst met mango en waterkers
Aan de slag
Kook in een pan met water de rijst in ca. 8 minuten gaar. Pers limoen uit en hak knoflook fijn. Maak rode peper schoon en hak fijn. Schil en snijd mango in blokjes. Verdeel waterkers in kleine stukjes. Schep in een wok olie, limoensap, knoflook, rode peper en mango door elkaar. Giet rijst af en schep er doorheen. Bak het geheel al omscheppend ca. 2 minuten. Schep waterkers erdoor. Serveer met vis- of gevogeltegerechten.
Notenrijst met mango en waterkers
bijgerecht
null personen
380 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook in een pan met water de rijst in ca. 8 minuten gaar. Pers limoen uit en hak knoflook fijn. Maak rode peper schoon en hak fijn. Schil en snijd mango in blokjes. Verdeel waterkers in kleine stukjes. Schep in een wok olie, limoensap, knoflook, rode peper en mango door elkaar. Giet rijst af en schep er doorheen. Bak het geheel al omscheppend ca. 2 minuten. Schep waterkers erdoor. Serveer met vis- of gevogeltegerechten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g notenrijst
1 limoen
2 tenen knoflook
1 rode peper
1 verse mango
4 takjes waterkers
3 el traditionele olijfolie