Ratatouille met munt
Aan de slag
Courgettes en aubergines wassen, in breedte halveren en in repen snijden. Sjalotjes pellen en in ringetjes snijden. Knof-look pellen en fijnhakken. Tomaatjes wassen. In roerbakpan olie verhitten en courgettes, aubergines, sjalot en knoflook ca. 6 minuten bakken. Tomaatjes erdoor mengen en kort meebakken. Groenten afblussen met azijn. Munt erboven fijnkippen. Serveren met bijvoorbeeld lamsvlees.
Ratatouille met munt
bijgerecht
null personen
110 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Courgettes en aubergines wassen, in breedte halveren en in repen snijden. Sjalotjes pellen en in ringetjes snijden. Knof-look pellen en fijnhakken. Tomaatjes wassen. In roerbakpan olie verhitten en courgettes, aubergines, sjalot en knoflook ca. 6 minuten bakken. Tomaatjes erdoor mengen en kort meebakken. Groenten afblussen met azijn. Munt erboven fijnkippen. Serveren met bijvoorbeeld lamsvlees.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 courgettes
2 aubergines
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
12 cherrytomaatjes
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamicoazijn
1 zakje verse munt