Bietencouscous met peterselie
bewaar
bewaar

Bietencouscous met peterselie

Holland meets Marokko, in dit zoete couscousgerecht.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Doe de couscous in een ruime schaal. Breng het water aan de kook met het bouillontablet. Voeg de bouillon toe aan de couscous. Roer door en laat 10 min. staan.

Schil ondertussen de bietjes en snijd ze in kleine blokjes. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de peterselie fijn.

Snipper de ui. Schep de bietjes, peterselie, kaas, ui, Italiaanse kruiden en het citroenrasp door de couscous. Breng op smaak met het citroensap en peper en eventueel zout. Serveer lauwwarm.

variatietipVervang voor een extra fris tintje de peterselie door 1 bakje verse munt.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietencouscous met peterselie

Holland meets Marokko, in dit zoete couscousgerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig