Kruidenpannenkoekjes
bewaar
bewaar

Kruidenpannenkoekjes

40 min. bereiden / 30 min. wachten

11 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Doe in een zeef en bestrooi royaal met zout. Laat 30 min. staan, spoel af onder koud stromend water en knijp met je handen het vocht eruit.

Verhit 3 el olie in een hapjespan en bak de aubergine 4 min. Voeg de bleekselderij en ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de tomatenblokjes, rozijnen, suiker en azijn toe. Stoof met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de kruiden fijn. Bereid de pannenkoekmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kruiden en peper en zout toe en roer door.

Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak 5 kleine pannenkoekjes in 4 min. in 1 pan. Keer halverwege. Bak zo nog 15 stuks. Serveer met het groentemengsel. Het gerecht is warm, lauw én koud lekker.

algemeenDit gerecht kunt u 's ochtends bereiden. Bewaar tot gebruik in afgesloten bakjes in de koelkast.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kruidenpannenkoekjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig