Basilicumflensjes
bewaar
bewaar

Basilicumflensjes

30 min. bereiden / 30 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een pan en stoof de uien met de suiker en de azijn 20 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Laat afkoelen. Giet af, bewaar wat van het kookvocht. Roer de mascarpone door de uien. Voeg eventueel wat van het kookvocht toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat 20 min. opstijven in de koelkast.

Maak een dun pannenkoekenbeslag van de bloem, de eieren, de melk en een mespunt zout. Voeg het basilicum toe en meng door het beslag.

Verhit wat van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak zo dun mogelijke flensjes. Van het beslag kun je er ca. 8 maken. Verdeel het uien-mascarponemengsel over de flensjes en rol ze op. Laat nog 10 min. opstijven in de koelkast. Snijd ze in schuine rolletjes van 2 cm breed. Steek in elk rolletje een cocktailprikker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Basilicumflensjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig