Kipfilet met kiwisalsa
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kiwi in blokjes van 1/2 cm (brunoise). Meng met de ui en koriander. Breng op smaak met peper en zout.
Dep ondertussen de kip droog en bestrijk dun met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de kip in 12 min. gaar. Keer regelmatig. Verhit 2 el olie in een wok. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spinazie en kip over 4 borden. Schep de kiwisalsa over de kip en serveer met de rijst.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Kipfilet met kiwisalsa
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kiwi in blokjes van 1/2 cm (brunoise). Meng met de ui en koriander. Breng op smaak met peper en zout.
Dep ondertussen de kip droog en bestrijk dun met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de kip in 12 min. gaar. Keer regelmatig. Verhit 2 el olie in een wok. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spinazie en kip over 4 borden. Schep de kiwisalsa over de kip en serveer met de rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak meergranenrijst
3 kiwi's
1 rode ui
1 bakje koriander
300 g kipfilet
4 el olijfolie
2 zakken spinazie
Dit heb je nodig
grillpan