Kipfilet met kiwisalsa
bewaar
bewaar

Kipfilet met kiwisalsa

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kiwi in blokjes van 1/2 cm (brunoise). Meng met de ui en koriander. Breng op smaak met peper en zout.

Dep ondertussen de kip droog en bestrijk dun met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de kip in 12 min. gaar. Keer regelmatig. Verhit 2 el olie in een wok. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spinazie en kip over 4 borden. Schep de kiwisalsa over de kip en serveer met de rijst.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipfilet met kiwisalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig