Geitenkaasquiche met honing
Sjalotten zijn iets zoeter dan gewone ui. Karamelliseer ze langzaam tot ze stroperig, bruin en goddelijk zijn.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bekleed de vorm met het deeg. Halveer de sjalotten. Verhit olie in een koekenpan en bak de sjalotten in 8-10 min. goudbruin en zacht. Verdeel dit over de vorm.
Klop de eieren los met de slagroom en honing. Meng de tijm, peper en zout erdoor. Schenk het geheel over de sjalotten en verdeel de geitenkaas erover.
Bak de quiche in 35-40 min. goudbruin en gaar en druppel 1 el honing erover.
Bakvormen bekleden
Instructievideo - 02:06 min.
Geitenkaasquiche met honing
Sjalotten zijn iets zoeter dan gewone ui. Karamelliseer ze langzaam tot ze stroperig, bruin en goddelijk zijn.
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
20 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bekleed de vorm met het deeg. Halveer de sjalotten. Verhit olie in een koekenpan en bak de sjalotten in 8-10 min. goudbruin en zacht. Verdeel dit over de vorm.
Klop de eieren los met de slagroom en honing. Meng de tijm, peper en zout erdoor. Schenk het geheel over de sjalotten en verdeel de geitenkaas erover.
Bak de quiche in 35-40 min. goudbruin en gaar en druppel 1 el honing erover.
combinatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g croissantdeeg
400 g sjalotten
2 el traditionele olijfolie
4 middelgrote eieren
250 ml verse slagroom
2 el vloeibare honing
7½ g verse tijm
150 g zachte geitenkaas
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 26 cm)