Lentestamp met jus
bewaar
bewaar

Lentestamp met jus

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de knoflook met het kerriepoeder 1 min. Voeg de kool toe en roerbak 3 min.

Bereid ondertussen de jus en de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Giet de aardappelen af, maar vang 1 kopje kookvocht op. Stamp de aardappelen en wat kookvocht met de pureestamper tot een grove puree. Schep de kool en veldsla erdoor. Serveer de stamppot met de jus en de worst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lentestamp met jus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig