Lentestamp met jus
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de knoflook met het kerriepoeder 1 min. Voeg de kool toe en roerbak 3 min.
Bereid ondertussen de jus en de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de aardappelen af, maar vang 1 kopje kookvocht op. Stamp de aardappelen en wat kookvocht met de pureestamper tot een grove puree. Schep de kool en veldsla erdoor. Serveer de stamppot met de jus en de worst.
Lentestamp met jus
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de knoflook met het kerriepoeder 1 min. Voeg de kool toe en roerbak 3 min.
Bereid ondertussen de jus en de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de aardappelen af, maar vang 1 kopje kookvocht op. Stamp de aardappelen en wat kookvocht met de pureestamper tot een grove puree. Schep de kool en veldsla erdoor. Serveer de stamppot met de jus en de worst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1¼ kg aardappelen
3 el zonnebloemolie
1 teen knoflook
1 el kerriepoeder
1 Chinese kool
1 cup jus
1 echte Gelderse rookworst
1 zak veldsla
Dit heb je nodig
pureestamper