Rijstschotel met jus van rode pesto
bewaar
bewaar

Rijstschotel met jus van rode pesto

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in braadpan 1 eetlepel olie verhitten. Groentemix met 2 theelepels Italiaanse kruiden al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Pan van vuur nemen en afdekken. In koekenpan rest van olie verhitten. Schnitzels aan beide kanten met rest van kruiden bestrijken. Schnitzels in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Schnitzels uit pan nemen en elk in drieën snijden. Aan achtergebleven bakvet 3 eetlepels water toevoegen, aanbaksels losroeren. Pesto erdoor roeren. Schnitzelstukjes terugdoen in pan. Gare rijst door groenten scheppen en over twee borden verdelen. Schnitzels op rijstmengsel leggen en jus erover schenken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijstschotel met jus van rode pesto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig