Noedelsalade met komkommer
bewaar
bewaar

Noedelsalade met komkommer

Heerlijk Aziatisch met een boel smaakverrassingen.

30 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Schil en rasp de gember. Snijd de bosui in ringetjes, pers de citroen uit en hak de pinda’s grof. Meng de gember met het citroensap, de pindakaas, sojasaus en water tot een gladde dressing. Breng een pan water met wat zout tegen de kook aan. Laat hierin de hele kipfilets in 20 min. gaar worden (pocheren).

Kook ondertussen de mie 8 min. in water. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Kook ondertussen de peultjes in 3 min. beetgaar. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.

Meng de dressing door de mie en breng op smaak met peper en zout. Snijd de ongeschilde komkommer in plakken en snijd die in reepjes van een ½ cm. Snijd de blaadjes van de koriander grof. Snijd de kipfilets in plakjes. Meng de kip, komkommer, bosui en koriander door de mie. Bestrooi met de pinda's.

Noedelsalade met komkommer

Instructievideo - 03:48 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedelsalade met komkommer

Heerlijk Aziatisch met een boel smaakverrassingen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig