Tortiglioni met ham-kaas
Aan de slag
Grote pan met water en zout aan de kook brengen. In pan pasta met klontje boter in ca. 7 minuten beetgaar koken. In andere pan asperges verwarmen. Intussen rest van boter in blokjes snijden. In kopje peterselie fijn knippen. Asperges laten uitlekken. Pasta, asperges, peterselie, ham-kaasblokjes en boter door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Direct serveren.
Tortiglioni met ham-kaas
hoofdgerecht
null personen
926 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grote pan met water en zout aan de kook brengen. In pan pasta met klontje boter in ca. 7 minuten beetgaar koken. In andere pan asperges verwarmen. Intussen rest van boter in blokjes snijden. In kopje peterselie fijn knippen. Asperges laten uitlekken. Pasta, asperges, peterselie, ham-kaasblokjes en boter door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
0 zout
1 zak Tortiglioni
50 g boter
2 potten groene asperges
½ zakje verse peterselie
0 (versgemalen) peper
2 duobakjes ham-kaasblokjes