Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree
Aan de slag
Kip in reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan of wok olie verhitten en kipreepjes op hoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Kip uit pan scheppen en in achtergebleven olie ratatouillegroenten ca. 4 minuten roerbakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Tomato frito door groenten scheppen, kipreepjes op de groenten leggen en afgedekt ca. 4 minuten op laag vuur laten stoven. Kipreepjes door groenten scheppen en puree erbij serveren.
Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kip in reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan of wok olie verhitten en kipreepjes op hoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Kip uit pan scheppen en in achtergebleven olie ratatouillegroenten ca. 4 minuten roerbakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Tomato frito door groenten scheppen, kipreepjes op de groenten leggen en afgedekt ca. 4 minuten op laag vuur laten stoven. Kipreepjes door groenten scheppen en puree erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g gemarineerde kipfilet
1 pak aardappelpuree met kaas
2 eetlepels (olijf)olie
1 zakje ratatouillegroenten
0 zout
0 (versgemalen) peper
4 eetlepels tomato frito
Dit heb je nodig
wok