Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree
bewaar
bewaar

Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kip in reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan of wok olie verhitten en kipreepjes op hoog vuur ca. 2 minuten roerbakken. Kip uit pan scheppen en in achtergebleven olie ratatouillegroenten ca. 4 minuten roerbakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Tomato frito door groenten scheppen, kipreepjes op de groenten leggen en afgedekt ca. 4 minuten op laag vuur laten stoven. Kipreepjes door groenten scheppen en puree erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig