Fishburger and chips
Aan de slag
Rijstazijn en chilisaus mengen. Komkommer wassen en in dunne plakjes snijden. Plakjes door azijnmengsel scheppen en ca. 5 minuten laten intrekken. In koekenpan olie verhitten en kabeljauwburgers bakken volgens gebruiksaanwijzing. Sesambolletjes halveren en beleggen met visburgers en helft van komkommerplakjes. Chips en rest van komkommer erbij serveren.
Fishburger and chips
hoofdgerecht
null personen
800 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijstazijn en chilisaus mengen. Komkommer wassen en in dunne plakjes snijden. Plakjes door azijnmengsel scheppen en ca. 5 minuten laten intrekken. In koekenpan olie verhitten en kabeljauwburgers bakken volgens gebruiksaanwijzing. Sesambolletjes halveren en beleggen met visburgers en helft van komkommerplakjes. Chips en rest van komkommer erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels rijstazijn
1 eetlepel zoete chilisaus
1 komkommer
2 eetlepels olie
2 kabeljauwburgers
2 zachte sesambolletjes
½ zak naturelchips