Visburger
Aan de slag
Haal de bakplaat uit de oven en vet 'm in met de olie. Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Was de tomaten en blaadjes sla. Dep ze droog met wat keukenpapier. Snij de tomaten en augurken in dunne plakjes.
Leg de kabeljauwburgers op de bakplaat. Doe ovenwanten aan en schuif de bakplaat in de oven. Bak de burgers 8 minuten; draai ze halverwege om.
Snij de broodjes doormidden. Leg op de onderste helften de blaadjes sla.
Doe ovenwanten aan en haal de kabeljauwburgers uit de oven. Leg ze op de blaadjes sla. Verdeel de plakjes tomaat en augurk over de visburgers.
Schenk er de dressing over en dek de visburgers af met de bovenste helften van de broodjes. Serveer de patat erbij.
Visburger
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Haal de bakplaat uit de oven en vet 'm in met de olie. Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Was de tomaten en blaadjes sla. Dep ze droog met wat keukenpapier. Snij de tomaten en augurken in dunne plakjes.
Leg de kabeljauwburgers op de bakplaat. Doe ovenwanten aan en schuif de bakplaat in de oven. Bak de burgers 8 minuten; draai ze halverwege om.
Snij de broodjes doormidden. Leg op de onderste helften de blaadjes sla.
Doe ovenwanten aan en haal de kabeljauwburgers uit de oven. Leg ze op de blaadjes sla. Verdeel de plakjes tomaat en augurk over de visburgers.
Schenk er de dressing over en dek de visburgers af met de bovenste helften van de broodjes. Serveer de patat erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el olie
2 tomaten
4 blaadjes sla
2 zoetzure augurken
2 x 2 kabeljauwburgers
4 zachte witte bolletjes
4 el Thousand Island dressing
Dit heb je nodig
invetkwastje