Rode-bietensalade
Aan de slag
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de augurken in even grote blokjes en snipper de ui. Meng de appel, augurk en ui door de bietjes. Roer de azijn en de gembersiroop door de salade. Snijd de bieslook zo fijn mogelijk en strooi over de salade.
Rode-bietensalade
bijgerecht
null personen
80 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de augurken in even grote blokjes en snipper de ui. Meng de appel, augurk en ui door de bietjes. Roer de azijn en de gembersiroop door de salade. Snijd de bieslook zo fijn mogelijk en strooi over de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 appel
2 augurken
1 middelgrote ui
400 g geraspte bietjes
1 el wittewijnazijn
2 el gembersiroop
10 g verse bieslook