Taartjes met peer en blauwaderkaas
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °C. Halveer de plakjes bladerdeeg en prik er met een vork gaatjes in en bak ca. 15 min. in de oven. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes. Leg op het bladerdeeg. Verkruimel er de kaas over en bestrooi met peper. Bak nog ca. 10 min. in de oven.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Taartjes met peer en blauwaderkaas
null personen
145 kcal
10 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °C. Halveer de plakjes bladerdeeg en prik er met een vork gaatjes in en bak ca. 15 min. in de oven. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes. Leg op het bladerdeeg. Verkruimel er de kaas over en bestrooi met peper. Bak nog ca. 10 min. in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 plakjes roomboterbladerdeeg
2 handperen
150 g fourme d'ambert